Kasvua

Näissä kuvissa näet elämän nopeaa kasvua keväällä. Maahisten armeija on kasvanut ja kohta ovat raparperit valmiit sammakon päivänvarjoiksi.

Katso ja vertaa aiempaan postiin. Siellä ollaan vielä arvaamattomia.

 

Muistatko, kun lapsena syötiin raparperin vartta. Kastettiin mummon antamassa sokerikupissa ja rouskuteltiin. Lehdistä sitten tehtiin siivet. Mentiin suuren kiven päälle, mistä hypättiin ja lennettiin…

About Raili

I live in Finland. My home and workshop is in the middle of the forests in Siilinjärvi. I like foxes and once I have stared straight to the fox's eyes. Symphaty between us. Do you know that repo means a fox and Raiku comes from my name? Raikurepo. I make jewellery and other nice things. You can buy my jewellry if you find them interesting you.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *